Türkiye'nin İlk ve Tek Askerlik Forumu

Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı Bilgileri

ekb06

Üst Rütbeli
Yeni Üye
81
Askere Gidiş Zamanı
Ekim
Askerlik Türü
Bedelli Askerlik
Kütahya ilinde askerlik görevini ifa edecek olanlar için derlemiş olduğumuz bu yazı eminiz ki sizlere de ışık tutacak ögelere ev sahipliği yapacaktır. Pek tabii ulaşımdan sizler için sunulan imkanlara kadar oldukça geniş bir yelpazeyi burada ele almak daha faydalı bir yol haritasını ortaya çıkaracaktır. Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı’na ilk olarak ulaşım, daha sonra katılım işlemleri ve son olarak birlik içerisinde sizlere sunulan olanakları burada kaleme almak istedik.

Kütahya – Birliğime nasıl katılım?

İlk olarak ulaşımın mantıklı bir biçimde olması ve sevk tarihinin gecikmemesi eminiz ki her asker adayının direkt isteklerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Durum bu şekilde olunca sizler için oluşturulan farklı yol güzergahlarını da gündeme almak istedik. Şunun da net olarak altını çizmiş olmak gerekiyor ki birliğe en hızlı ulaşım şekilde kara yolu olarak lanse edilebilir. Diğer il ve ilçelerden direkt otobüs seferleri ile şehre ulaşım sağlayıp oradan belediye otobüsü ya da taksiler aracılığı ile teslim yolunda ilk adımınızı da atabilirsiniz.

Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı Katılım İşlemleri

Ulaşımınız sona erdikten sonra elbette katılım şartlarını yerine getirmiş olmanız ve bunu da doğru evraklar eşliğinde birlikte olan nizamiyeye teslim etmiş olmanız beklenmektedir. Burada da kimlik kartınız ve sevk kağıdınızın olması son derece önemlidir. Bunun dışında içeriye giriş yapmanızın hemen sonrasında sizler için belirlenen istihkakları alabilir ve koğuşunuza yerleşerek askerliğe dair ilk adımınızı da atabilirsiniz.

Sunulan olanaklar

Askerlik vazifesi her ne kadar insanları sosyal hayattan her ne kadar uzaklaştırıyor gibi gözükse de bazı kışlalar için bunun geçerli olmadığını da hatırlatalım. Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı içerisinde de gerek gazino ve sosyal gerekse de kütüphane gibi oldukça çeşitli imkanların insanları beklediğinin de altını çizelim. Harici olarak rehberlik ve danışmanlık hizmeti ve banka işlemlerinizi yapabilmeniz adına da bankamatikler bulunuyor.

Kütahya'da askerliğini yapmış olanların da bu yazı altına görüş, yorum ve tecrübelerini aktarabileceğini de belirtelim.

Konuyu görüntüleyenler