Türkiye'nin İlk ve Tek Askerlik Forumu

İzmir Deniz Er Eğitim Merkezi Komutanlığı nasıl bir yer?

ekb06

Üst Rütbeli
Yeni Üye
81
Askere Gidiş Zamanı
Ekim
Askerlik Türü
Bedelli Askerlik
Askerlik vazifesini İzmir’de yapacak olanlar için aslında birlik konum ve lokasyon olarak oldukça nitelikli bir noktada bulunuyor. Eski Foça olarak tabir edilen küçük bir ilçe içinde olsa da asker bireylerin genel olarak memnun olarak görevlerini tamamladığını da duymak mümkün oluyor. Elbette burada bulunacak olan yeni asker adayları için çeşitli bilgilerin de doğru biçimde sunulması gerekiyor. Bunların başında da ulaşım, sunulan hizmetler ve tabii ki kayıt işlemleri gelmektedir. Gelin bunların detaylarına da beraber göz atmış olalım.

İzmir Deniz Er Eğitim Merkezi Komutanlığı nasıl gidilir?

Öncelikli olarak ulaşımın sağlıklı v elverişli olması her askere gidecek olan erkeğin ilk arzularından bir tanesidir. Bilindiği gibi askere gitmeden önce sizlere birliğinize katılım için bir tarih veriliyor. Tam olarak bu tarihte kışlada olabilmeniz için en kısa yol tabii ki kara yolu olarak karşımıza çıkıyor. İzmir’de oldukça büyük bir otogar bulunuyor ve her il ve ilçeden buraya günlük ve düzenli seferler de mevcut.

Bunun dışında İzmir’de yer alan Adnan Menderes Havalimanı üzerinden de kışlaya gitmek için adım atabilirsiniz. Burada bulunan şehir içi otobüs ve dolmuşlar ile kolaylıkla birliğinize teslim olabilir ve vazifenize başlayabilirsiniz.

Kayıt İşlemleri

Birliğinize ulaştınız ve askerlik görevinize dair ilk işlemleri de yaptırmanız gerekiyor. Bunun yolu da pek tabii kayıt ve kabul noktasında sizlerden istenen belgeleri sunmak olacaktır. Bunların da kimlik kartı ve sevk evrakı olduğunun burada altını çizmiş olalım. Yapmış olduğunuz bu kısa işlemlerin hemen sonrasında sizler için hazırlanmış olan istihkaklarınızı alabilir ve koğuşlarınıza geçiş yapabilirsiniz.

Sunulan hizmetler

Birlik içerisinde askerlerin banka işlemlerini halledebilmesi için bankamatikler bulunuyor. Yine yakınlarına ya da sevdiklerine ulaşmak isteyenler için ankesörlü telefonlar da hazır konumda bulunuyor. Buna ek olarak rehber ve danışmanlık hizmeti, sağlık tesisleri, spor imkanı da birlik içinde sizler için hazır konumda bekliyor.

Siz okuyucularımız da İzmir’de askerliğinizi yaptıysanız ya da sormak istedikleriniz varsa konu üzerinden deneyimlerinizi aktarabilirsiniz.

Konuyu görüntüleyenler