Türkiye'nin İlk ve Tek Askerlik Forumu

İstanbul Maltepe’de eğitimler zor mu?

akiftuna

Üst Rütbeli
Yeni Üye
73
Askere Gidiş Zamanı
Askere Gittim
Askerlik Türü
Bedelli Askerlik
Askerliğini İstanbul’un Maltepe ilçesinde yapacak olanlar için aydınlatıcı bilgilerin başında elbette eğitim durumları da geliyor. İnsanlar hem bedelli hem de normal dönem askere gittikleri zaman tabii ki temel eğitim kapsamında belirli fiziksel hareketler yapıyorlar. Hal bu şekilde olunca burada askerlik görevini yapacağı kesinleşenler için zorluk dereceleri de dikkat çekici bir noktada bulunuyor. Öncelikle şunu söylemek gerekiyor ki askerlikte karşılaştığınız hemen her şey aslında birlikten birliğe değişebilecek durumdadır. Bu hem komutanların tutumu hem de kışlanın genel yapısı ile doğrudan ilintili olabiliyor.

İstanbul’da askerliğini ifa etmeye hazırlananlar açısından bazı deneyimleri de bu konu altından okuyabiliyorsunuz. Yine temel askerlik eğitimi kapsamında yürüyüş düzenlerinin bu 1 ay içerisinde tamamen oturmuş olması gerekiyor. Neredeyse günün her saatinde olabilen eğitim saatlerinde sizler de bol bol yürüyüşe yönelik çalışmalar yapacaksınız. Aynı şekilde dönüşler, düzenli yürüyüşler de sizlerin bu kapsamda edineceğiniz bilgiler arasında bulunuyor. Eğitimin zorluk derece aslında insanın fiziki yapısı ile de doğrudan alakalı olabiliyor. Çünkü alışık olmayan bünyeler için ilk zamanlar biraz daha zorlu geçebilir. Dolayısı ile buna kendinizi hazırlamanız ve bot seçimlerinde de özellikle bu uzun yürüyüşlere bağlı deformeleri de göz önünde bulundurmanız önerebileceğimiz konulardan bir tanesidir. İstihkak seçimi sırasında botlarınızı 1-2 numara büyük alırsanız çok daha sağlıklı bir süreç geçirmeniz de o kadar olasıdır.

Konuyu görüntüleyenler